top of page

Espais i l'equip educatiu de Teringa

L'escoleta té dues entrades, la principal pel carrer Pau Piferrer nº 7 i la segona al c/Aldea de Carinyo. Tenim 4 classes, una cuina i un pati exterior. L'escoleta està reconeguda per la Conselleria d'Educació i dins la Xarxa Complementària de Conselleria i té totes les inspeccions a nivell de Sanitat, higiène i Inspecció d'Educació en regla. Tot l'equip educatiu té la titulació necessària per poder treballar amb infants de 0 a 3 anys; a part de la formació contínua que seguim. Disposam de cuina pròpia amb menjar casolà incomparable. El menú està fet per una dietista i compleix amb totes les necessitats que poden tenir infants d'aquesta edat. Na Pili, la nostra cuinera, prepara el dinar que s'adapta a les al·lèrgies i intoleràncies que poden patir els infants.

Cargols

Nadons i infants no caminants

 

La tutora de la classe és na Gloria. A l'aula hi ha infants des dels 6 mesos fins el moment que comencen a caminar i no necessiten fer una sesta a primera hora del matí.

Es l'aula que té l'horari i les rutines més particulars. A la classe dels Cargols tot s'adapta a les necessitats de cada un d'ells. Per exemple, és la classe on hi ha una varietat molt gran a nivell d'alimentació, aquest aspecte també es té molt en compte. Hi ha nadons amb biberons, igual que infants que comencen a menjar purés de verdures, carn, llegums, etc., i alguns que ja mengen sòlid. 

 

Aspectes que cuidam molt: la integració dels reflexos primitius, els patrons del moviment (neuromotricitat i psicomotricitat), la integració sensorial, l'estimulació auditiva, musical i del llenguatge. 

Poriolets

Caminants petits

La tutora es diu Pilar. Es la classe d'entre 1 i 2 anys. Els agrada molt tenir una rutina i saber què faran. Tenen un poquet més de paciència i poden parar una mica més d'atenció.  Aquests moments els aprofitam per jugar amb titelles, contar contes o cantar.

Aspectes que cuidam molt: vigilar la integració dels reflexos primitius, a tope amb la integració sensorial, respecte cap als companys de la classe i el seu joc, l'estimulació emocional i tota la part motora ja sigui a nivell psicomotriu o neuromotriu.

Ferrerets 

Grans "petits"

 

La profe que juga amb els Ferrerets es diu Lluc. La classe és un conjunt dels Poriolets més grans de principi d'any i de Tortugues més petites de final d'any. Amb aquest agrupament aconseguim trobar un equilibri i una manera més propera de joc i desenvolupament a nivell de grup. 

Aspectes que cuidam molt: començam vigilant la integració dels reflexos primitius, a tope amb la integració sensorial, el respecte cap als companys de la classe i el seu joc, l'estimulació emocional i tota la part motora, ja sigui a nivell psicomotriu o neuromotriu, i anam cap a l'autonomia, l'autoestima, l'autoconfiança, les ganes de superar-se, i el no tenir por a les coses i experiències noves. 

Tortugues

Grans

La tutora de les Tortugues es diu Arelis. La classe dels grans és una classe on els nins i les nines volen fer tot tot sols. L'autonomia és del que presumeixen i a nosaltres ens encanta veure com els pares i les padrines no es poden creure com de grans han tornat. Ja se'ls pot demanar que expliquin les coses. Tenen molt d'interés en tot el què els envolta i les activitats estan pensades en cercar reptes per superar. 

 

Aspectes que cuidam molt: l'autonomia, l'autoestima, l'autoconfiança, les ganes de superar-se i el no tenir por a les coses i experiències noves. 

bottom of page